President Ilves nimetas haridus- ja teadusministriks Maris Lauri ning välisministriks Jürgen Ligi

12. sept. 2016 vabariigi presidendi kantselei - 1 Kommentaar
Foto: Raigo Pajula / vabariigi presidendi kantselei

Foto: Raigo Pajula / vabariigi presidendi kantselei

President Toomas Hendrik Ilves tegi täna peaminister Taavi Rõivase ettepanekul muudatusi vabariigi valitsuse koosseisus – ta vabastas välisministri ametist Marina Kaljuranna ning nimetas välisministriks senise haridus- ja teadusministri Jürgen Ligi, uueks haridus- ja teadusministriks nimetas ta senise riigikogu liikme Maris Lauri.

 Riigipea tänas läinud reedel lahkumisavalduse esitanud Marina Kaljuranda tema pikaajalise töö eest Eesti välisteenistuses ja viimasel ajal välisministrina ning peaminister Taavi Rõivast kiire tegutsemise eest välisministri ametikoha täitmisel.

„Maris Lauril ja Jürgen Ligil ei ole ministritena aega pikaks hoovõtuks, aga olen kindel, et oma kogemustega nad ei vajagi seda,“ ütles president Ilves.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “President Ilves nimetas haridus- ja teadusministriks Maris Lauri ning välisministriks Jürgen Ligi”

  1. D1 ütleb:

    Vaat nüüd alles läheb rahalugemiseks haridussüsteemis. Arvata võib, et ikka kokkuhoiu suunas. Hr Ligi vaatles haridusele eraldatavat raha üldsummana, pr Lauri aga erinevate haridusvaldkondade kaupa.
    Teisalt, kas on üldse oluline kes on minister. Nii üks kui teine saab valitsuskabinetilt kindla tegevusjuhendi. Vahe on vaid selles, kellel nõustumine kiiremalt aset leiab

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!