Suurejoonelisel lillepeol selgitatakse välja parimad noored floristid

20. sept. 2016 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Sel reedel, 23. septembril alates kl 9 võtavad Salme kultuurikeskuses (Salme 12, Tallinn) mõõtu noored floristid. Kutsemeistrivõistlus toimub Eesti lilleseade meistrivõistluste „Estonian Florist Cup 2016” raames.

„Tänavusel võistlusel on noortel floristidel tänu samal ajal toimuvatele Eesti meistrivõistlustele lilleseades võimalik tunnetada ja näha oma silmaga, mida tähendab suurel rahvusvahelisel võistlusel osalemine. Floristide jaoks on tegemist lilleseade eriala suursündmusega, kuid silmailu ja elamust leiab võistlustelt iga huviline,“ märkis florist, kutsemeistrivõistluse ülesande autor ja Räpina aianduskooli õpetaja Marek Jakobi.

Võistkondlikul kutsemeistrivõistlusel tuleb noortel õppuritel sooritada kolm võistlustööd. Kl 9–11 valmistavad võistlejad dekoratiivse disainiga spiraalkimbu, kl 11–13 tuleb luua lauaseade serveerimislauale ning kl 14–15.30 valmivad võistlejate osavate näppude all kleebitud ehted. Parimad noored floristid selgitatakse välja kl 19 Estonian Florist Cupi lõputseremoonial.

Noorte võistlustöödele jagatakse punkte neljas kategoorias: idee, värvus, kompositsioon ja tehnika. Võistlustöid hindavad floristid Ahti Lyra ja Marika Tubli, kelle tööd koordineerib peakohtunik Marek Jakobi.

Ootame kõiki huvilisi võistlust külastama ja võistlejaile kaasa elama! Kutsemeistrivõistluse lisainfo, juhend ja ajakava on leitavad SA Innove kodulehelt.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!