Tallinna Õpetajate Maja tähistab 59. aastapäeva 6. septembril programmiga „Vanalinnastuudio sünnilugu”

2. sept. 2016 Tallinna Õpetajate Maja - Kommenteeri artiklit
Vaade Õpetajate Maja Hansasaali aknast.

Vaade Õpetajate Maja Hansasaali aknast.

Tallinna Õpetajate Maja 59. aastapäeva tähistame avatud uste päevaga.

Avatud uste päeval on kõigil võimalik tutvuda Tallinna Õpetajate Maja ajaloohõnguliste ruumidega, osaleda ringkäikudel ja avatud tundides, külastada kunstigaleriid, saada lisateavet sügishooaja huvikursuste ja koolituste kohta.
Päev kulmineerub meenutusõhtuga „Vanalinnastuudio sünnilugu”. Pärast oma 50. juubelit draamateatrist lahkudes leidis Eino Baskin just Tallinna Õpetajate Majja oma teatrile esimesed ruumid. Tema loodud Vanalinnastuudio näitetrupp tegutses aastatel 1980‒1990 just Õpetajate Maja peasaalis ehk Kroonisaalis, kus toimub ka meenutusõhtu.
Kuulame näitlejate Viire Valdma, Roman Baskini, Egon Nuteri, Tõnu Kilgase ja dramaturg Toomas Kalli meenutusi toonasest teatritegemisest Õpetajate Majas, vaatame videomeenutusi Eino Baskinist ning kõigile on avatud võimalus esitada küsimusi ja vabalt suhelda kunagiste vanalinnastuudiolastega. Musitseerivad Olav Ehala ja Lembit Saarsalu.

Avatud uste päeva kava.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!