Tallinna ülikool kutsub teadusnädalale

22. sept. 2016 TLÜ - Kommenteeri artiklit

teklid126.‒30. septembrini toimub Tallinna ülikoolis teadusnädal, mille jooksul saavad ülikooli seinte vahel toimuvast osa kõik teadushuvilised. Iga päev ootavad ees arutelud ja põnevad töötoad, päeva lõpetab ulmeline kinoõhtu.
Tallinna ülikooli üliõpilaskonna esimehe Britt Järveti sõnul on teadusnädal hea koht, kus tutvuda ühiskondlikult oluliste teemadega just ulmelises võtmes.
Teadusnädala ürituste valik on kirju ning teemasid on igast Tallinna ülikooli teadusvaldkonnast. Näiteks on võimalus otsida endas peituvat loovust, õppida infomeres ujuma ning kaitsma end küberkratluse eest. Võimalus on valida endale huvipakkuvamad teemad põnevate töötubade hulgast, näiteks „Teoreetiline füüsika ‒ pea kui labor”, „Mee õietolmu analüüsist ehk Mis on mee sees?”, „Seadmeüleste kasutajaliideste disain” või „iPadi bändi töötuba „Müstilised/kosmilised kõlad”.
Teadusnädala kava on kättesaadav Tallinna ülikooli koduleheküljel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!