Täna algav tudengipäevade festival kutsub üles: ole rohkem!

12. sept. 2016 Tartu tudengipäevade festival - Kommenteeri artiklit

Terve nädala vältav Tartu tudengipäevade sügisfestival kannab endaga sõnumit „OLE ROHKEM”. Ligi saja üritusega programm on sisukam ja arendavam kui kunagi varem.

Tartu tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helmi sõnul annab koolialguse festival noortele võimaluse tutvuda aktiivse tudengikultuuriga. „Nii potsatad just kõige õigemasse kohta, mis su tulevikule hoogu annab,” selgitas Helm.

Festivalinädala avab pannkoogihommik Raekoja platsil kella 8–12, kus korraldajad jagavad nii loengutesse tõttavatele kaastudengitele kui ka kogu linnarahvale mitu tuhat pannkooki, lisaks vahvleid, putru, teed ning müslit.  

Ühtekokku toimub Tartu tudengipäevade jooksul üle linna 88 üritust, mis hõlmavad nii mitteformaalset õpet kui ka lõbusaid vaba aja veetmise üritusi.

Üks programmi uustulnuk on laupäeval kell 14 algav käruralli. Kasutades sõidukitena poekärusid, peavad paarid jõudma takistusi läbides finišisse. Võidusõit, mille käigus leitakse Tartu kiireimad kärutajad, on efektne ja kaasahaarav lisaks osalejatele ka pealtvaatajatele.

Tervelt kuu aega tavapärasest ettepoole nihkunud Tartu tudengipäevade sügisfestival loodab endaga tuua senisest soojema ilma, sisukama programmi ja Tartu tudengiorganisatsioonide senisest suurema koostöö. Selleks puhuks on jõud ühendatud üliõpilaskonna sihtasutusega.

Vt Tartu tudengipäevad: OLE ROHKEM festivalinädala programmi.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!