Tervishoiumuuseum ootab külla!

9. sept. 2016 Eesti tervishoiu muuseum - Kommenteeri artiklit
Inimkeha sisemust avastamas. Foto: Andres Teiss

Inimkeha sisemust avastamas. Foto: Andres Teiss

Tallinna vanalinnas asuv Eesti tervishoiu muuseum kutsub end avastama. Meie püsinäitus „Avameelselt sinu kehast” kajastab muu hulgas selliseid teemasid nagu toitumine, meeled, hügieen, seksuaalsus, rasedus, sõltuvusained, Eesti meditsiini ajalugu. Oleme uhked, et just meie püsinäitus sai eelmisel aastal Eesti parima püsinäituse auhinna. Muuseumis on suur rõhk interaktiivsetel käed-külge-eksponaatidel – põnevad elamused on garanteeritud.

Pakume laia valikut teenuseid: juhendatud muuseumituure, haridusprogramme, sünnipäevi ning muid üritusi suurtele ja väikestele. Meie haridusprogrammid on viidud vastavusse eri kooliastmete õppekavadega ning sisaldavad praktilisi katseid ja avastusi. Siin leiab igaüks oma – kokkuleppel pakume muuseumituure just teie gruppi huvitaval terviseteemal.

Seega tasub siia tulla korduvalt – põnevat tegevust meil jätkub. Kord kuus viime läbi perepühapäevi ning muuseumis toimuvad hooajalised üritused. Täpsemalt saad meie tegemistest ja pakutavatest võimalustest lugeda veebilehel www.tervishoiumuuseum.ee.

28. oktoobrist avame uue näituse „Loomulik surm”. Näituse eesmärk on rääkida surmast kui loomulikust osast inimese elus. Lisaks soovime hoogustada diskussiooni ning kutsuda antud teemal kaasa mõtlema ning arutlema.

Näituse juurde pakume temaatilisi giidituure ning haridusprogramme. Käsitleme matusekombeid maailmas, viime läbi anatoomiateatri „Avalik lahkamine” ning väiksemad huvilised saavad meisterdamistunnis teha toredaid ingleid.

Lisainfo ja grupikülastuste broneerimine tel 641 1886 või bron@tervishoiumuuseum.ee.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!