Töömess viib tulevased praktikandid tööandjatega kokku

26. sept. 2016 Eesti tööandjate keskliit - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 27. septembril Kultuurikatlas toimuv töö- ja karjäärimess viib Eesti tööandjate keskliidu ja töötukassa koostöös kokku ka kutse- ja kõrgkoolide õppurid ja praktikante värbavad tööandjad. Praktikante soovivad ettevõtted tunneb messil ära rohelise märgistuse järgi.

Eesti tööandjate keskliidu haridusnõunik Anneli Entson soovitab praktikakohti vajavatel noortel messi külastada, et luua ettevõtetega esimene kontakt. „Üha enam tööandjaid on valmis olema praktikabaasiks, sest see annab hea võimaluse valida ettevõttesse tulevasi töötajaid. Ka noored tahavad üha enam õppida otsesest töökogemusest ja mõistavad, et praktika on esimene samm tulevases karjääris,” ütles Entson.

Praktikante ootavad ISS Eesti, Logistika Pluss, TP Kinnisvarahooldus, K.G. Knutsson, Lido Eesti, Cirkle K Eesti, Astangu kutserehabilitatsiooni keskus, Baltika Tailor, G4S Eesti, Manpower, Sokotel, ABC Supermarket, Müügipartner, Viasat, Sol Baltics, Päästeamet, MTÜ OGOGO, Maxima Eesti, Tallinna perekeskus, Eesti Post ning soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku kantselei. Nimekirja konkreetsete praktikapakkumistega leiab siit.

Töötukassa seminaril jagab messil oma praktikakogemusi Eesti tööandjate keskliidu parima praktikandi konkursi Praktik Cum Laude finalist, Eesti maaülikooli metsamajanduse teise kursuse tudeng Marili Laas, tema ettekande pealkiri on „Koolipraktika ettevõttes – võimalus, millest võtta kõik”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!