Tudengeid oodatakse teadustööde riiklikule konkursile

16. sept. 2016 Eeva Kumberg Eesti teadusagentuuri ­kommunikatsioonijuht - 1 Kommentaar

Eesti teadusagentuur, teaduste akadeemia ning haridus- ja teadusministeerium kutsuvad 2016. a üliõpilaste teadustööde riiklikule konkursile osalema kõiki Eestis õppivaid üliõpilasi, sh välismaalasi, kes on oma konkursitöö teinud Eesti ülikoolis õppides, ja välisriigis õppivaid Eesti tudengeid.

Konkursi preemiafond on nüüdsest üle 67 000 euro, kuna konkursiga liitus ka Eesti teaduste akadeemia, kes seni korraldas sarnast mõõduvõtmist eraldi.

Töid saab esitada 17. oktoobrini. Kandideerima ootame kõikide õppetasemete üliõpilasi.

Preemiad jagunevad järgmiselt:

  • rakenduskõrghariduse ja bakalaureuseõppe üliõpilaste teadustööd (I preemia 960 eurot, II preemia 650 eurot, III preemia 320 eurot);
  • magistriõppe üliõpilaste teadustööd (I preemia 1600 eurot, II preemia 1300 eurot, III preemia 700 eurot);
  • doktoriõppe üliõpilaste teadustööd (I preemia 1600 eurot, II preemia 1300 eurot, III preemia 700 eurot);
  • valdkonna- ja tasemeülene pea­auhind väärtuses 3600 eurot.

Teaduste akadeemia presidendi eripreemiad:

  • rakenduskõrghariduse ja bakalaureuseõppe üliõpilaste teadustöö eripreemia „lootustandvate sähvatuste eest” – π × 250 eurot (785,40 eurot);
  • doktori- ja magistriõppe üliõpilaste teadustööd: I eripreemia „elegantseima üliõpilastöö eest” –  π × 1000 eurot (3141,59 eurot); II eripreemia „ebatraditsioonilise (unconventional) üliõpilastöö eest” –  π × 500 eurot (1570,80 eurot).

Üliõpilaste teadustööde riikliku konkursiga väärtustame üliõpilaste teadustööd, toetame üliõpilaste aktiivsust ja avaldame tunnustust neile, kes on oma uurimistöödes saavutanud väljapaistvaid tulemusi.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Tudengeid oodatakse teadustööde riiklikule konkursile”

  1. inseneR ütleb:

    Kas on kunagi mõeldav, et Teadusagentuur teemastab akadeemilised uurimistööd, mis konkursil välja pakutud, teemadega, mis tulenevad meie tehaste tootearendusest ja mille lahendamine suurendab Eesti tehaste konkurentsivõimet maailmaturul?

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!