Tulekul on üleriigiline ettelugemise võistlus „Meri raamatulugudes”

6. sept. 2016 Eesti lastekirjanduse keskus - Kommenteeri artiklit

20. oktoobril tähistatakse ettelugemise päeva, mida juba mitmeid aastaid on ära märgitud ettelugemise võistlusega. Sel korral on ettelugemise päeva teema „Meri raamatulugudes”. Võistlusest ootame osa võtma 4. klasside lapsi üle Eesti. Tallinnas toimuvale finaalile eelnevad maakondlikud võistlused, mille viivad läbi maakondade keskraamatukogude lasteosakonnad. Vabariiklik finaal toimub lastekirjanduse keskuses 22. oktoobril. Loe edasi…

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!