Uuel õppeaastal stardib jälle ka keemiavõistlus „Kolb”

6. sept. 2016 Aivar Vinne, Indrek Viil, Tauri Moones - Kommenteeri artiklit

Kutsume kuni kolmeliikmelisi võistkondi Eesti põhikoolidest ja gümnaasiumidest lahendama teoreetilisi ning praktilisi keemiaülesandeid.
Esimese eelvooru küsimustele (põhikoolile siin; gümnaasiumile siin) ootame vastuseid 17. septembrini. Teine eelvoor toimub septembri lõpus.
Eelvoorude põhjal parimad võistkonnad pääsevad oktoobri lõpus Nõo reaalgümnaasiumis toimuvale lõppvoorule, kus tuleb muuhulgas sooritada praktilisi töid laboris. Kummagi vanuseastme parimatele võistkondadele on novembri alguses auhinnaks ekskursioon elektrijaama ning õlitehasesse Auveres ja Molycorp-Silmeti tootmisüksuste külastus Sillamäel.
Võistlusel osalemine on tasuta, eraldi registreeruma ei pea ning lõppvooru pääseb ühest koolist kuni kaks võistkonda.
Sel aastal on õpilastel võimalus osaleda ka segavõistkonnas, kuhu liikmed määrab juhuslikult kõigi soovijate seast arvuti. Selleks tuleb end kirja panna hiljemalt 9. septembriks.
Võistkondade koosseisud teatame asjaosalistele 10. septembril. Tingimus on, et üks õpilane kahes võistkonnas korraga olla ei tohi. Kes esindab oma koolitiimi, see segavõistkonnas olla ei saa.
Keemiavõistlust „Kolb” toetavad Nõo reaalgümnaasium, Molycorp-Silmet, Eesti Energia, hasartmängumaksu nõukogu, Kalev, Rahva Raamat ja kirjastused Koolibri, Varrak, Äripäev, Loodusajakiri, Pegasus ja Atlex.
Lisainfo Facebookist.
Kohtumiseni „Kolvil”!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!