Uus haridus- ja teadusminister on Maris Lauri

15. sept. 2016 - Kommenteeri artiklit
President Toomas Hendrik Ilves nimetas esmaspäeval uueks haridus- ja teadusministriks senise riigikogu liikme Maris Lauri. Senine haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi võtab üle välisministri portfelli. Foto: Jaanus Lensment / Postimees / Scanpix

President Toomas Hendrik Ilves nimetas esmaspäeval uueks haridus- ja teadusministriks senise riigikogu liikme Maris Lauri. Senine haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi võtab üle välisministri portfelli. Foto: Jaanus Lensment / Postimees / Scanpix


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!