Algas kirjutiste konkurss „Heategu läbi minu silmade”

19. okt. 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Rahvusvahelise Lions klubide organisatsiooni Eesti piirkond koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga kuulutab välja kirjutiste konkursi „Heategu läbi minu silmade”, mille eesmärk on suunata õpilasi mõtlema heategudele enda ümber.

Konkursile on oodatud laste ja noorte mõtisklused heategude olemuse, vajalikkuse ja tulemuse üle ning sellest, millised on õpilaste enda võimalused midagi head korda saata või aidata kellelgi heategu teha.

Konkursitööd tuleb saata e-aadressil raamat@lions.ee, tööde esitamise tähtaeg on 19. detsember. Võitjad kuulutatakse välja ja neid autasustatakse veebruaris.

Töid hinnatakse kolmes vanuserühmas: 6–10-, 11–14-aastased ja 15–19-aastased. Hindamisel lähtutakse järgmistest kriteeriumidest: ideede originaalsus, nauditav sõnakasutus, mõtteselgus, üldistamisoskus.

Kirjutise maht võib olla kuni viis A4 lehekülge, üks autor võib esitada mitu kirjutist.

Konkursitööle tuleb märkida:
– kirjutise pealkiri;
– autori ees- ja perekonnanimi;
– autori vanus;
– kooli nimetus;
– autori kontakttelefon ja e-aadress;
– juhendaja olemasolul tema nimi ja roll (õpetaja, ema, isa), e-aadress ja kontakttelefon.

Eelmine konkurss „Heategu läbi minu silmade” toimus viis aastat tagasi ja selle paremaid töid saab kuulata veebis. Parimad tööd avaldati raamatuna ja raamat on plaanis välja anda ka seekord.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!