Avalik loeng krüptograafiast

12. okt. 2016 Eesti infotehnoloogia kolledž - Kommenteeri artiklit

18. oktoobril kell 13 peab IT-kolledžis küberturvalisuse kuu raames avaliku loengu krüptograafiast IT-kolledži vilistlane, siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) infoturbeosakonna juhataja Tiit Hallas.

Tiit Hallase avaliku loengu peamine eesmärk on krüptograafia keeruline maailm inimkeeles lahti seletada ja vastata teemaga haakuvatele küsimustele. Tiit räägib krüptograafiaga seotud terminitest, kirjeldab üldisel tasemel krüptograafia tööpõhimõtteid ning vajadust, kuidas krüptograafia infoturbe tagamisele kaasa aitab. Tiit on lubanud, et toob keeruka sisu kuulajateni võimalikult lihtsalt ning arusaadavalt.

Tiit Hallas on nii era- kui avalikus sektoris tegelenud infoturbega üle kaheksa aasta ja tal on tagataskus nii praktiline kui teoreetiline erialane kogemus. Tiit omandas esimese kõrghariduse IT Kolledžis infosüsteemide arendajana ning sai eelmise aasta kevadel Tallinna Tehnikaülikoolist magistrikraadi küberkaitse erialal. Lisaks mitmetele loengutele ja infoturbe teemalistele ettekannetele tegeleb Tiit infoturbega igapäevaselt SMITi infoturbeosakonna juhina, kus tal tuleb lisaks inimeste juhtimisele tegeleda just praktiliste infoturbeprobleemide lahendamisega.

Avalik loeng toimub IT-kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel.

Üritus on tasuta ja avatud kõigile soovijatele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!