Esita oma kandidaat „Hea eeskuju 2016” konkursile!

26. okt. 2016 „Hea eeskuju 2016” konkurss - Kommenteeri artiklit

Kas sina tead mõnda toredat noort, kes vääriks kogu Eestimaa tunnustust? Algas „Hea eeskuju” konkursi viimane nädal. Soovime märgata ja tunnustada noort, kes on teinud midagi märkimisväärset oma kodukandi jaoks.

Otsime koolinoort, kelle pealehakkamine, sihikindel töö ja võime teisi kaasata on muutnud meie kodukanti ja elukeskkonda paremaks. Hea Eeskuju konkurss toimub sel aastal juba üheksandat korda. 1500 euro suuruse stipendiumi paneb välja Swedbank. Konkursi partoon on Eiki Nestor.
Osalemiseks tuleb eritada haarav ja heategu selgitav lugu kandidaadist. Lugusid hindab žürii, kes teeb finalistide seast lõppvaliku. Kandidaate saavad esitada kõik, kes usuvad, et kandidaadi tublid teod oma kogukonna heaks vääriksid tunnustust. Heaks eeskujuks võib saada igaüks, kes on hakkama saanud omapärase ja eeskujuliku teoga, on vastutustundlik, hooliv ning õpib 7.–12. klassis või kutsekeskkoolis.
Konkursi tingimuste ja taotlusvormiga saab tutvuda siin.

Esita oma kandidaat hiljemalt 31. oktoobriks. Auhinnagala toimub noortekonverentsil „Lahe koolipäev 2016” 17.  novembril Nordea kontserdimajas.
Jääme ootama inspireerivaid lugusid headest eeskujudest!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!