Hasartne liikumiskuu Mooste põhikoolis

5. okt. 2016 Kadi Õunap Mooste põhikooli huvijuht - Kommenteeri artiklit

Sel aastal tähistati meil koolis üle-eestilist tervisenädalat sootuks teisiti kui varem. Ühest tervisenädalast sai lausa kolm. Lisaks iga-aastasele traditsioonilisele ja põnevale matkamängule toimus seekord kolm nädalat väldanud ümber järve kõndimise ja jooksmise võistlus. 12.–30. septembrini ootas igal koolipäeval kella 13 ja 18 vahel teisel pool Mooste järve kõiki tervisesportlasi orienteerumiskomposter, kus tuli augustada oma võistlustalong. Järvering on veidi üle kahe kilomeetri pikk. Iga päev oli kompostris uus muster, seega viilida ei saanud. Keelatud oli ka läbida rada jalgrattaga. Võistlesid nii õpilased kui ka õpetajad, tekkis kohe päris suur hasart. Mitmed tavapäraselt mitte väga sportlikud õpetajad käisid kas või vabade tundide ajal oma tiiru ära, sest päeva ei tohtinud ju vahele jätta. Õpilased läbisid raja sageli koos terve perega. Võistluse lõppedes autasustati tublimaid, preemiavalikus oli nii kohaliku tervisekeskuse lõõgastuspakette, kohviku kinkekaarte kui ka tervislikke ja põnevaid suupisteid. Muljed üritusest on nii head, et plaanime samasuguse ürituse kevadel uuesti korraldada, siis aga juba kõigile Mooste elanikele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!