Imelised õpetajad sätiti autahvlile

6. okt. 2016 TÜ haridusteaduste instituut - Kommenteeri artiklit

clipboard01Tartu ülikooli haridusteaduste instituudi ja Eesti õpilasesinduste liidu üleskutse tulemusena riputati Facebooki imelise õpetaja autahvlile üle kümne tänuvideo.

Videotes avaldati tänu õpetajatele, kes on stiilsed, targad, mõistlikud, ilusad, lõbusad, hoolivad ja oma eriala väga hästi tundvad. „Meie kooli õpetajad on väga toredad, aitavad, kui vaja, ja pole väga kurjad. Kui sa natuke tundi hilined, nad väga ei pahanda,“ kirjeldas Konguta kooli õpilane oma õpetajaid.

Mitme videoga tänati lisaks Konguta kooli õpetajatele veel Tallinna 21. kooli ja Tartu Kesklinna kooli õpetajaid. Näiteks äärmiselt tore ja kena õpetaja on Sirje Parol, kes oma praeguse õpilase arvates teeb väga vajalikku ja rasket tööd. Kaks õpetaja Sirje endist õpilast aga tunnistavad: „Alati, kui me pahandust tegime, siis Sirje ei tahtnud meile kunagi halba, vaid üritas alati heaga ja veel parem – ta tegi pahandust koos meiega.“

Mõnest videost selgus, miks õpetajatest said õpetajad. Tartu Kesklinna kooli õpetajale Airi Raistele meeldib lastega tegeleda, sest nad valmistavad palju rõõmu. „On väga hea tunne, kui oled suutnud õpilastele midagi selgeks teha,“ ütles õpetaja Airi teda intervjueerinud õpilasele. Tallinna 21. kooli õpetaja Ester Barkalal olid hoopis teised huvid, kuid kui ta sattus lisaeriala õppides kooli praktikale, siis tundis, et töö õpilastega talle meeldib ja sobib.

Kõiki imelise õpetaja tänuvideoid saab näha Facebookis, imelise õpetaja autahvlil. Autahvel jääb avatuks ka edaspidi. Kes iganes tunneb, et tahab oma õpetajat video või heade sõnadega tänada, võib saata video või head sõnad aadressil imelineopetaja@gmail.com ja need ilmuvad ka autahvlile.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!