Lapse elustamise praktiline õppus Tallinna lastehaiglas ja Kesklinna lastepolikliinikus

14. okt. 2016 SA Tallinna Lastehaigla - Kommenteeri artiklit

17. oktoobril on lapse elustamise praktiline õppus Kesklinna lastepolikliinikus kella 9–12 (Ravi 27) ning Tallinna lastehaigla fuajees kella 13–17 (Tervise 28 Mustamäel).

Lastehaigla intensiivraviarst Piret Hermanson ütleb, et osalema on oodatud kõik huvilised, kuid eriti piirkonna koolide õpilased ning polikliinikut ja haiglat külastavad lapsevanemad ja lapsed ise. Dr Hermanson paneb lapsevanematele südamele, et ka lastele tuleb anda võimalus õppida päästma elu.
Koolitust viivad läbi Eesti Punase Risti esindaja Ellen Sternhof, Tallinna lastehaigla anestesioloogia-intensiivraviosakonna ja teiste osakondade arstid, residendid ja õed.
Õppus toimub rahvusvahelise taaselustamise päeva (16. oktoober) puhul ning selle tänavune juhtmõte on „Lapsed päästavad elusid!”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!