Parima praktikandi tiitli pälvisid Egle Kadastik ja Kaidi Parv

25. okt. 2016 Eesti tööandjate keskliit - Kommenteeri artiklit
EBS-i rektor Arno Almann, haridus- ja teadusminister Maris Lauri, kõrghariduse kategooria parim praktikant Egle Kadastik, kutsehariduse parim praktikant Kaidi Parv ja Eesti tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsar. Foto: Aron Urb

EBS-i rektor Arno Almann, haridus- ja teadusminister Maris Lauri, kõrghariduse kategooria parim praktikant Egle Kadastik, kutsehariduse parim praktikant Kaidi Parv ja Eesti tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsar. Foto: Aron Urb

Eesti tööandjate keskliidu parima praktikandi konkursi „Praktik Cum Laude” võitis kõrghariduse kategoorias Egle Kadastik ja kutsehariduse kategoorias Kaidi Parv.

Egle Kadastik tudeerib Tallinna tehnikakõrgkoolis 3. kursusel rõivaste disaini ja tehnoloogiat ning oli inseneri- ja konstruktoripraktikal Nurme Production OÜ-s. Egle puhul hinnati tema produktiivsust, põhjalikkust ja pealehakkamist, kuna ilma suunamata kujunes Eglest praktikaettevõttes hilisemate praktikantide juhendaja. Ettevõte ootab teda pärast õpinguid oma kollektiiviga ka alaliselt liituma.

Võrumaa kutsehariduskeskuses 2. kursusel müügikorraldust õppiv Kaidi Parv oli müügitöö praktikal Rimi Eesti Foods AS-is, kuhu jäi pärast praktika lõppu ka suveks tööle. Praktikajuhendaja sõnul ületas Kaidi ootusi oma suurepärase õpivalmiduse ja väsimatu huviga ning tuletas meelde, kui äge on müüja töö.

Eesti tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsare sõnul oli tänavune konkurss tasavägine. „Finaali jõudis seitse tublit noort, kes on suurepäraste praktikatulemustega kõigile eeskujuks ning ületasid tööandjate ootusi. Kuigi ulatame võidukarika neist vaid kahele, väärivad tunnustust ja tänusõnu kõik nominendid, niisamuti nende vanemad, praktikajuhendajad ja õpetajad,” tunnustas Tamsar.

Parimaid praktikante premeerib 6 EAP ulatuses tasuta kursuse ja karjäärinõustamisega Estonian Business School, kes tähtsustab õppeasutuste ja ettevõtete süsteemset koostööd.

„Praktik Cum Laude” konkursi korraldas Eesti tööandjate keskliit koostöös Eesti toiduainetööstuse liidu, Eesti kaupmeeste liidu, Eesti rõiva- ja tekstiililiidu, Eesti metsa- ja puidutööstuse liidu ja Eesti hotellide ja restoranide liiduga. Konkursi võitjad selgusid Facebooki hääletuse ja hindamiskomisjoni otsuse tulemusena. Projekti rahastas Euroopa sotsiaalfond, Eesti riik ja Eesti tööandjate keskliit. Lisainfo kampaania kohta on leitav Eesti tööandjate keskliidu kodulehel ja „Praktik Cum LaudeFacebooki lehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!