Salasuhtlus veebis ehk Mis on asjade internet

5. okt. 2016 Hariduse Infotehnoloogia SA - Kommenteeri artiklit

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) korraldab täiskasvanud õppija nädala raames 12. oktoobril kell 15 veebisaate „Salasuhtlus veebis ehk is on asjade internet”. Asjade interneti võimalustest ja ohtudest räägivad Linnar Viik, Priit Vimberg, Erkki Leego ja Anto Veldre.

„Sellega hakkame juba harjuma, et asjad meie ümber võivad olla internetis, aga see, et meie keha on ühendatud internetti, meie sees toimuv on ühendatud internetti, on päris uus mõtlemine,” ütleb veebisaate juht Linnar Viik.

Veebisaates uurime, mis on asjade internet ning mida kõike internetti ühendatakse. Räägime sellest, miks see vajalik on ning missugused ohud sellega kaasnevad. Kaugjuhitavad valgustus- ja kütteseadmed, koduvalve, WiFi kaamerad, nutitelerid, külmkapid ja targad pulsikellad on tulnud turule, et jääda. Kuidas pakutavatest võimalustest kõige rohkem kasu saada ja samas end kõige selle keskel turvaliselt tunda?

Veebisaate tutvustust näeb siit.

Saadet saab vaadata HITSA veebilehel 12. oktoobril kell 15 www.hitsa.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!