Tartu tähetorn ja Tartu ülikooli kunstimuuseum kutsuvad lapsi koolivaheajal muuseumisse

13. okt. 2016 Tartu Ülikooli muuseum - Kommenteeri artiklit

25. oktoobril ootavad Tartu tähetorn ja Tartu ülikooli kunstimuuseum uudishimulikke ja meisterdamishuvilisi lapsi muuseumisse külla. Tähetornis toimub astronoomiateemaline huvipäev ja kunstimuuseumis Egiptuse-teemaline kunstiakadeemia. Mõlemad üritused toimuvad kella 13-16.

Tartu tähetornis saavad 10-12-aastased noored kosmosehuvilised uurida meie päikesesüsteemi väliseid planeete, mida aina enam leitakse ning järjest täpsemalt kirjeldada proovitakse.

Tartu ülikooli kunstimuuseumis saavad kunstilembesed algklassiõpilased kujundada kirjudest sügislehtedest kauni pärja, maalida päris ehtsale papüürusele ja meisterdada pärlitest egiptusepäraseid ehteid või kaitseamulette.

Mõlema ürituse kohtade arv on piiratud!

Registreeri huvipäevale tähetornis Lossi 40. Osalustasu 5 eurot on võimalik tasuda kohapeal sularahas või pangakaardiga.

Registreeri kunstiakadeemiasse kunstimuuseumis Ülikooli 18. Osalustasu 5 eurot on võimalik tasuda kohapeal sularahas või pangakaardiga.

Vahva päev täis palju uusi ja põnevaid teadmisi ning meisterdamisoskusi on garanteeritud!​​​

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!