Tartu tervishoiu kõrgkooli avatud uste päeval saab teadmisi tervemaks eluks

26. okt. 2016 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Tartu tervishoiu kõrgkool avab täna, 26. oktoobril kl 10–14 kõikidele huvilistele uksed, et õpetada esmaabi, tutvustada röntgenuuringuid, rääkida tervislikust toitumisest ja unehügieenist ning muust tervisega seonduvast.
Tartu tervishoiu kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Grete Jeltsov selgitas, et töötubades ja tegevuste kaudu saab lähemalt tuttavaks tervishoiu valdkonna õppekavadega.
Kõrgkooli avatud uste päeval on võimalus osaleda loengutes, seminarides ja praktikumides, ning küsida õppekavade kohta nii tudengitelt kui ka tööandjate esindajatelt. Lisainfo ja täpsem kava siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!