Teaduslahing tuleb taas

7. okt. 2016 Marge Thetloff Teaduslahingu kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Teadusvõistlus Teaduslahing toimub ka sel aastal kahes osas. 7.–9. klassi noori oodatakse moodustama kolmeliikmelisi võistkondi ja panema end kirja Teaduslahingu kodulehel teaduslahing.com. Eelvoorudesse saab registreerida 24.–30. oktoobrini.

23.–27. jaanuarini toimuvad eelvoorud igas maakonnas ja Tallinnas. Eelvoorudes saab käed-külge-tegevustega küllastatud võistluses 15 võistkonda rakendada oma oskuseid ja teadmisi. Piirkonna edukaimad võistkonnad pääsevad lõppvõistlusele, mis toimub aprillis.

Peapreemia viib võitjad ja juhendaja avastama teisel pool riigipiiri tehtavat teadust.

Teaduslahingut korraldatakse juba kolmandat korda, suurtoetajad on Eesti maaülikool, Tartu ülikool ja Eesti teadusagentuur.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!