Toimub Läänemeremaade filmiajaloo konverents

18. okt. 2016 Eesti ajaloomuuseum - Kommenteeri artiklit
Fotol: Kaader filmist „Inimesed sõdurisinelis“ (1968). Rahvusarhiivi filmiarhiiv.

Fotol: Kaader filmist „Inimesed sõdurisinelis“ (1968). Rahvusarhiivi filmiarhiiv.

27. ja 28. oktoobril toimub Tallinnas Balti filmi- ja meediakoolis (Narva maantee 27) kolmas Läänemeremaade filmiajaloo konverents teemal „Teine maailmasõda ja selle järelmõju Läänemeremaade kinole”.

Teine maailmasõda on filmitegijaid läbi aegade inspireerinud ja ka üsna hiljuti tulnud jõulistes käsitlustes taas kinolinale. Selle aasta filmiajaloo konverentsi ettekannetes arutletakse selle üle, kuidas Teise maailmasõja aastad ja sellele järgnenud pöördeline aeg mõjutasid Läänemeremaade kinovaldkonda ja millistena on sõja sündmuseid kujutatud hilisemalt filmikunstis.

Konverentsi töökeel on inglise keel.

Konverentsi programm on SIIN

Osalemine TASUTA.

Liitu konverentsiga ka Facebookis


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!