TTÜ tudengid võitsid rahvusvahelisel teedeehituse olümpiaadil teise koha

3. okt. 2016 TTÜ - Kommenteeri artiklit

TTÜ ehitusteaduskonna teedeehituse tudengid saavutasid II rahvusvahelisel teedeehituse olümpiaadil võistkondlikult teise koha, edestades kolmanda koha saavutanud Krakowi polütehnilist instituuti. Valgevenes Minskis toimunud olümpiaadi võitis Valgevene rahvuslik tehnikaülikool.

Tehnikaülikooli esindasid olümpiaadil teedeehituse ja geodeesia õppekava 4. kursuse üliõpilased Taavi-David Israeljan, Romet Raun ja Alvar Siilbaum.

Olümpiaadil toimus nii individuaalne kui ka võistkondlik võistlus. Individuaalse võistluse põhiosas vastati 60 erialasele küsimusele, võistkondlikul mõõduvõtmisel lisandusid nendele ka ülesannete lahendamine nii arvutuslikult kui ka praktiliselt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!