TÜ Narva kolledž kuulutab välja gümnaasiumiõpilaste esseekonkursi „Muna õpetab kana”

5. okt. 2016 TÜ Narva kolledž - Kommenteeri artiklit

Tartu ülikooli Narva kolledž kuulutab välja gümnaasiumiõpilaste õpetajateemalise esseekonkursi „Muna õpetab kana”, kutsudes kõiki noori „koorest väljas” mõtlema.

Konkursi eesmärk on ergutada pakkuma uusi ja raamidest väljas lahendusi, kuidas võiks koolides õppimine toimuda. Milline võiks olla õpetaja elukutse? Milline võiks olla Eesti kooliharidus, et see oleks tulevikku suunatud, paindlik, inspireeriv ja vahva? TÜ Narva kolledž soovib tunnustada noori, keda huvitab õpetaja elukutse tulevik Eestis ja kellel on julgust fantaseerida.

Osaleda saavad kõik Eesti gümnaasiumiõpilased. Essee võib kirjutada eesti, vene ja inglise keeles, mahupiirang on 3000‒5000 tähemärki ning esitamise tähtaeg on 1. märts 2017.

Häid töid premeeritakse rohkete munateemaliste auhindadega, parimate tööde autorid kutsutakse Narva rahvusvahelisele üliõpilaskonverentsile oma ideid tutvustama ning need tööd avaldatakse ka Tartu ülikooli Narva kolledži kodulehel.

Lisainfo konkursi kohta leiab TÜ Narva kolledži kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!