TÜ üliõpilaste õigusbüroo jagab taas tasuta õigusnõu

5. okt. 2016 - Kommenteeri artiklit

Avatud on registreerimine Tartu ülikooli üliõpilaste õigusbüroo nõustamisele. Õigusteaduse üliõpilaste büroo jagab abivajajatele tasuta õigusnõu 10. oktoobrist 10. detsembrini. Soovijail tuleb end eelnevalt registreerida telefonil 737 5299 või e-posti teel juuraabi@ut.ee.

Vastuvõtt õigusbüroos toimub alates 10. oktoobrist esmaspäevast reedeni kella 16–19 ja laupäeval kell 10–13 Tartus Näituse 20 ruumis 115.

Õigusnõu hakkavad andma Tartu ülikooli õigusteaduse bakalaureuseastme viimase aasta üliõpilased ja magistrandid.

Õigusbüroo juhendaja, kriminaalprotsessi lektori Andreas Kanguri sõnul nõustasid üliõpilased möödunud õppeaastal ligi 400 klienti. „Küsimusi oli pea igast õigusvaldkonnast. Kõige levinumad olid perekonna- ja tsiviilõiguslikud küsimused.“

Samuti olid üliõpilased klientidele toeks erinevate ametiasutustega, eelkõige kohalike omavalitsuste ja politseiga suhtlemisel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!