Animafilm „Ahvikuningas – kangelane on tagasi”

25. nov. 2016 - Kommenteeri artiklit

ahvikuningasKas otsite detsembriks filmi, mida lastega pühade alguse puhul vaadata? Kas tunnete, et teie klass on julge, seikluslik ja oskab probleemide lahendamisesse ühiselt ja naerulsui suhtuda? Võib-olla on just Ahvikuningas see karakter, kelle hüpete ja võlutrikkide saatel jõulukinke jagada?

16. detsembril tuleb kinolevisse animafilm „Ahvikuningas – kangelane on tagasi”. Vaata treilerit https://www.youtube.com/watch?v=hHJuhqzjIGw.

Filmi saab vaadata kinnise seansina Eesti kinovõrgus alates 2. detsembrist.

Kui teile tundub, et ühisüritus koos Ahvikuninga ja vahva kaaskonnaga tema salakavalate vastaste vastu on midagi sellist, mis teil silmad särama võiks panna, siis võtke meiega ühendust ja aitame teil kinoürituse parimal viisil ära korraldada.

Filmi on võimalik vaadata 3D ja 2D-na ning nii eesti- kui ka venekeelse dublaažiga.

Võtke ühendust johannes@mousecat.eu või telefonil 372 515 7535.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!