Avatud uksed TTÜ-s

28. nov. 2016 TTÜ - Kommenteeri artiklit

2. detsembril on TTÜ-s avatud uste päev ja algab robotivõistlus Robotex

Reedel, 2. detsembril kella 10–13 tutvustab Tallinna tehnikaülikool peahoones oma uusi õppekavu, millele saab sisse astuda alates 26. juunist 2017. TTÜ spordihoones algab kell 10 Euroopa suurim robotivõistlus Robotex.

Ülikooli suvisel vastuvõtul on võrreldes varasemaga palju uut – ennekõike on uuenenud õppekavad, samuti on järgmisest aastast tehnikaülikoolis kaheksa teaduskonna asemel neli teaduskonda ning Eesti mereakadeemia.

Avatud uste päeva minimessil tutvustatakse uusi õppekavu ning sisseastumistingimusi, küsimustele vastavad tehnikaülikooli üliõpilased, õppejõud ning karjäärinõustaja. Sel päeval saavad külalised ülevaate tudengielust – koos TTÜ üliõpilastega saab osaleda loengutes, kuhu saab registreeruda alates 28. novembrist TTÜ veebis.

Loenguid on kõikidest TTÜ õppevaldkondadest, näiteks saab teada, mis on tehisintellekt, kuidas planeerida tuleviku linnaruumi, millised on meid ümbritsevad füüsikalised nähtused ning kuidas mõjutab haridus investeerimisotsuseid ning edukust börsil. Külastada saab Eesti mereakadeemia simulaatorikeskust.

Avatud uste päeva ajakava ja registreerumine siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!