Euroopa õpilasesindajad arutavad Tallinnas tuleviku õppemeetodite üle

1. nov. 2016 Eesti õpilasesinduste liit - Kommenteeri artiklit

Tänasest algab Eesti õpilasesinduste liidu (EÕEL) ja selle Euroopa katusorganisatsiooni OBESSU (Organising Bureau of European School Student Unions) ühine konverents „School Methods 2020”, mis toob kokku 40 noort OBESSU 28 liikmesorganisatsioonist.

Konverents toimub Tallinnas 1.–5. novembrini. Nädala jooksul analüüsitakse praeguseid Euroopa koolide õppemeetodeid ja arutatakse võimaluste üle, mida võiks koolides rohkem kasutada. Koos luuakse visioon, millised võiksid tulevikus koolitunnid ja õppetöö Euroopa koolides välja näha.

Konverentsi lõpuks valmib Euroopa õpilaste seisukohtadest koostatud dokument, mis käsitleb Euroopa noorte nägemust õppemeetodite tulevikust. Lisaks külastavad osalejad parlamenti ja arutavad oma seisukohti riigikogu kultuurikomisjoni aseesimehe Mailis Repsiga. Samuti tutvuvad osalejad Eesti arengutega digiõppe seisukohalt, külastades HITSA ja Mektory innovatsioonikeskust.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!