Haridusportaal.ee tunnustas koolijuhte

25. nov. 2016 Sirje Pärismaa toimetaja - Kommenteeri artiklit
Aasta haridusjuhi tiitli pälvinud Kristina Mägi. Foto: erakogu

Aasta haridusjuhi tiitli pälvinud Kristina Mägi. Foto: erakogu

Haridusportaal.ee korraldas juba kolmeteistkümnendat korda konverentsi ja messi, mis tõi Tartusse Eesti Rahva Muuseumi üle paarisaja kooli- ja omavalitsusjuhi ning haridusspetsialisti.

Nagu varasematelgi aastatel, tunnustati tublimaid koolijuhte.

Aasta haridusjuhi tiitli pälvis Kohila Sipsiku lasteaia direktor Kristina Mägi, II–III preemiat jagasid Urvaste kooli direktor Kalmer Sarv ja Elva Õnneseene lasteaia direktor Kersti Mihailov.

Konverentsi teema oli „Riik, kohalik omavalitsus ja ettevõtlus hariduses”. Mart Laar mõtiskles Eesti ja eestluse tulevikust, Sulev Valner ja Kalle Küttis rääkisid haldusreformist ja koolivõrgust, Janek Mäggi püstitas intrigeeriva küsimuse: miks Eestis kõik, kes pingutavad, pürgivad, õpivad ja innustuvad, alati lolliks jäävad.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!