IT-kolledž ja Helmes kutsuvad avalikule loengule „Quick Start – kiiresti ja edukalt ideest tarkvarani”

7. nov. 2016 Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 8. novembril kell 13 toimub IT-kolledžis avalik loeng teemal „Quick Start – kiiresti ja edukalt ideest tarkvarani”. Helmes AS-i analüütik Kaisa Soovik ja ärisuuna juht Deniss Ojastu räägivad, kuidas tõsta edukate tarkvaraprojektide osakaalu 99%-ni.

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT-kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub otseülekanne IT-kolledži kodulehel www.itcollege.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!