Kuressaare ametikool kuulutas välja aasta koostööpartnerid

4. nov. 2016 Kuressaare ametikool - Kommenteeri artiklit
Ettevalmistus pidulikuks õhtusöögiks.

Ettevalmistus pidulikuks õhtusöögiks.

Kuressaare ametikooli direktor Neeme Rand tunnustas neljapäeva õhtul korraldatud kooli 94. sünnipäevale pühendatud pidulikul õhtusöögil kooli koostööpartnerite esindajaid ja kuulutas välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

Tänavused Kuressaare Ametikooli aasta koostööpartnerid on:

Emmanuel „Manu” Wille (Olde Hansa peakokk) ‒  märkimisväärne ja kooli jaoks tulemuslik koostöö.

Indrek Teppan (Lääne-Saare vallavalitsuse IT-juht) ‒ koostööaldis ja vastutulelik välispraktikantide juhendaja, kes lisaks  praktikate juhendamisele aitab sisustada ka nende vaba aega ning kaasab neid ettevõtmistesse.

Pihtla RT ja Karl Jalakas ‒ hoolimata ettevõtte väiksusest ja kiirest ajast on ettevõte alati nõus panustama õpilaste erialateadmistesse ning tutvustama rallimaailma telgitaguseid. Lisaks koostööpartneriks olemisele on ettevõtte omanik ja juhatuse liige ka ametikooli vilistlane.

Grand Rose SPA ‒ ettevõte osaleb aktiivselt spaateenindajate  praktikate ettevalmistamisel, läbiviimisel ja hindamisel ja kutseeksamiks valmistumisel. Teeb ettepanekuid ja pakub võimalusi, kuidas rakendada töökohapõhist õpet.

Baltic Workboats ‒ praktika on õppekava osa, mille ajal õpilane täidab töökeskkonnas juhendaja juhendamisel kindlate õpieesmärkidega töö- ja õppeülesandeid. Ettevõte on selle mõiste perfektne rakendaja, kes on alati olnud nõus võtma praktikale väikelaevaehituse eriala õpilasi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!