Noored insenerid võtavad mõõtu Tallinna tehnikaülikoolis

4. nov. 2016 Kristiina Kuusemets BEST-Estonia - Kommenteeri artiklit

6. novembrini toimub Tallinna tehnikaülikoolis ja Mektorys TTÜ tudengitele mõeldud insenerivõistlus EBEC Tallinn 2016. Juba kaheksandat korda toimuvat insenerivõistlust korraldavad tehnikaülikooli enda üliõpilased tehnikatudengite organisatsioonist BEST-Estonia.

Sellel aastal on ülesanded välja pannud ABB AS, Merko Ehitus AS, Helmes AS, Magnetic MRO AS ning NAS Electronics OÜ. Tudengitel tuleb leida ettevõtete poolt välja pandud ülesannetele innovaatilised lahendused.

Võistlus kestab neli päeva ning koosneb eelvoorust ja finaalist. Eelvoor kestab 20 tundi, finaal 15. Eelvoor koosneb ainult teoreetilistest ülesannetest ning finaalis saab valida teoreetilise ja praktilise ülesande vahel.

Rohkem infot loe siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!