November Tartu ülikooli muuseumis

1. nov. 2016 Tartu ülikooli muuseum - Kommenteeri artiklit

Vihmasel novembrikuul ootab Tartu ülikooli muuseum nii väikeseid kui ka suuri sõpru muuseumisse. Väiksemad pereliikmed saavad muuseumis mängida, meisterdada ja eksperimente uudistada, suuremaid kutsume avastama uusi ajutisi näitusi ja osalema väga mitmekülgseid teemasid hõlmavatel traditsioonilistel loengutel. Samuti tähistame sel kuul üleeuroopalist akadeemilise pärandi päeva. 

 

Väikestele mängu- ja eksperimendisõpradele:

 

Õpihimulistele ja uudishimulikele:

 

Suurtele ajaloo-, astronoomia- ja reisihuvilistele:

 

Avastamisrõõm!

* Näitus „Tsivilisatsiooni jälg: Hiina raamatukultuur läbi aegade” toomkiriku valges saalis

* Fotonäitus „Taiwan eestlaste silmade läbi” toomkiriku trepigaleriis

* Rahvusliku tekstiili näitus „Lendutõus X” toomkiriku valge saali rõdul

 

Kuusündmus:

18. novembril tähistatakse üleeuroopalist akadeemilise pärandi päeva, et väärtustada akadeemilist pärandit, mida leidub Euroopa arhiivides, raamatukogudes, muuseumides ning teistes kultuuri- ja mäluasutustes. Sel päeval on Tartu ülikooli muuseum ajaloolises toomkirikus, Tartu tähetorn ja Tartu ülikooli kunstimuuseum kõikidele huvilistele tasuta. Samuti on tasuta avatud Tartu ülikooli loodusmuuseum. Tule avasta ülikooli rikkalik minevikupärand ning uuri lugusid teadusest, kunstist, astronoomiast, meditsiinist ja tudengielust!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!