Rahvusvaheline tehnoloogiakonverents Slush algab Eesti korraldatud ametliku avapeoga Enter e-Estonia

25. nov. 2016 Tallinn Music Week - Kommenteeri artiklit
Klubi Kaiku.

Klubi Kaiku.

Teisipäeval, 29. novembril korraldavad Tallinn Music Week ning EAS-i välisinvesteeringute keskus ja e-residentsuse programm Soome pealinnas Helsingis regiooni suurima tehnoloogiakonverentsi Slush ametliku avapeo nimega Enter e-Estonia.
Eesti kui e-riigi maine ja tuntus on viimaste aastatega kasvanud nii Slushi messil kui ka laiemalt rahvusvaheliselt, tänavu on eestlastel aga au korraldada regiooni suurima tehnoloogiakonverentsi avapidu Enter e-Estonia. Helsingi ööelu südames Kallio linnaosas asuvas Kuudes Linja, Kaiku ning Stidilä klubide kompleksis toimuval peol on esindatud Eesti nutikaimad idufirmad ning kõlab põnev muusika nii siit- kui ka sealtpoolt Soome lahte. Tegu on seni suurima Eesti algatusega rahvusvaheliste sündmuste raames, millesse annavad oma panuse nii meie e-riigi esindajad ja ettevõtted, Tartu linn kui ka muusikavaldkond.
Peo avab Kaiku klubi peasaalis tervituskõnega Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid. E-residentsuse teise sünnipäeva puhul peab kõne programmi direktor Kaspar Korjus ning kõiki praeguseid ja tulevasi e-residente kostitatakse sünnipäevatordiga. Kohapeal on avatud ka e-residentsuse taotlemise punkt ning kõigil huvilistel palutakse pass kaasa võtta. Ülikoolilinna Tartut esindavad Stidilä klubis Tartu Linna ning Tartu Teaduspargi kõrval start-up-ettevõtted Mooncascade, SprayPrinter ja Contriber. Kaiku klubis seavad end sisse Eesti parimaks tööandjaks tituleeritud müügijuhtimise tarkvara arendaja Pipedrive ning digitaalsete rändajate lemmiktarkvara looja Teleport. Kuudes Linja ruumes saab tutvuda Funderbeami idufirmade kauplemiskeskkonnaga ning Lingvisti uue ajastu keeleõppe võimalustega.
Slush on 30. novembrist 1. detsembrini Helsingis toimuv regiooni suurim tehnoloogiakonverents, kuhu koonduvad start-up-ettevõtjad, investorid ja muud tehnoloogiagurud nii Euroopast kui ka kaugemalt. Tänavu oodatakse konverentsile ligi 2000 idufirmat, 800 investorit ning 700 ajakirjanikku enam kui 100 riigist. Konverentsi esinejatena on teiste seas esindatud Eesti juurtega USA riskikapitalist ja investor Steve Jürvetson, rahvusvahelise annetuskeskkonna Indiegogo kaasasutaja ja tegevjuht Danae Ringelmann jpt.
Esimest korda toimub Slushi raames tänavu muusikatööstuse konverents, millest võtavad Music Estonia eestvedamisel osa ka mitmed Eesti muusikaettevõtted.

Lisainfo siit ja Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!