Robotex suurendab tuhande täiskasvanu digitaalset kirjaoskust

21. nov. 2016 Robotex 2016 - Kommenteeri artiklit

Alanud on registreerumine Robotexi täiskasvanute töötubadesse. Sel aastal korraldatakse lisaks 23 võistlusele ja tehnoloogianäitusele esmakordselt  töötoad täiskasvanute digitaalse kirjaoskuse suurendamiseks. Töötubasid on kokku 12 ja nende korraldamisele aitab kaasa majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Kokku oodatakse osalema tuhat täiskasvanut.

Töötubadesse saab registreeruda siin.

„Lähiaastad toovad kaasa enamike töökohade massilise automatiseerimise. See tähendab paljudele täiskasvanutele ümberõppevajadust. Robotexi töötoad julgustavad täiskasvanuid astuma esimesi samme programmeerimises, elektroonikas, robootikas, biotehnoloogias, aga ka igapäevaelu digitaliseerimises,” kinnitab Robotexi projektijuht Mart Laul.

Lisaks täiskasvanutele on töötubades kohti ka 2000 lapsele, millest enamik juba osalejad leidnud.

„Robotex 2016” on 2.–4. detsembrini Tallinnas TTÜ spordihoones toimuv Euroopa suurim robotivõistlus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!