Tartu loodusmajas toimub teadushuvihariduse konverents

25. nov. 2016 Kadri Naanu Vaata Maailma SA - Tartu loodusmajas toimub teadushuvihariduse konverents kommenteerimine on välja lülitatud

Eesti teadushuvihariduse liit korraldab 26. novembril algusega kell 11 Tartu loodusmajas teadushuvihariduse konverentsi. Seal saavad kokku Eesti loodus- ja täppisteaduste, tehnoloogia ning IT-alase huvihariduse ja -tegevusega seotud osapooled.

Konverentsil antakse ligi 70 osalejale ülevaade nimetatud valdkondadega seotud huvitegevusest Eestis. Samuti tutvustatakse teadushuvihariduse liidu tegevust käesoleval aastal ning kõneldakse tulevikuplaanidest. Käsitletakse ka noorte huvitegevuse toetussüsteemi kontseptsiooni ning arutletakse selle üle, mis on huvihariduses hästi, määratletakse valdkonna kõige põletavamad probleemid ning otsitakse neile üheskoos lahendusi.

Selle aasta jaanuaris loodud teadushuvihariduse liit koondab organisatsioone ja huvilisi, kes on seotud lastele suunatud loodus- ja täppisteaduste, tehnika ning IT-alase huvihariduse ning -tegevusega, abistab neid tegevuste koordineerimisel ning esindab riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil.

Lisainfo: Kadri Naanu, tel 5661 5184.