Tartu tervishoiu kõrgkool tähistab 205. aastapäeva

21. nov. 2016 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Tänasest, 21. novembrist algab Tartu tervishoiu kõrgkooli juubelinädal, mille jooksul toimub mitmeid üritusi. Lisaks avatakse kõrgkooli tutvustav installatsioon Tartu kesklinnas.

Kõrgkooli 205. sünnipäeva tähistamine sai alguse juba eile õhtul, kui Tartu kaubamaja kõrvale Küüni tänavale paigaldati neljast uksest koosnev installatsioon. Ustel on kirjas Tartu tervishoiu kõrgkooli tutvustavad tekstid ning tervitused ja head soovid linnarahvale ja teistele huvilistele. Täna, 21. novembril kell 15.00 ootab kõrgkool huvilisi installatsiooniga tutvuma ning ühtlasi jagatakse kõigile ka tervislikke ja vitamiinirohkeid õunu.

Juubelinädalal toimub kõrgkoolis erinevaid sündmusi. 23. novembril kell 10 on oodatud kõik juubelitorti meisterdama ja kell 12 seda sööma. 24. novembril toimub Eesti Rahva Muuseumis kõrgkooli teaduskonverents „Terves kehas terve teadmine” ning õhtul juubelipidu kõrgkoolis.
Juubeliaastal on tehtud koostööprojekte, mis on pakkunud terviseedenduslikku harivat tegevust igas vanuses inimestele.  Täpsem ülevaade on kirjas siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!