Tervishoiuteemaliste uuringute tulemused jõuavad konverentsile

24. nov. 2016 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Tänasel Tartu tervishoiu kõrgkooli teaduskonverentsil „Terves kehas terve teadmine” tutvustatakse Eestis läbi viidud tervishoiuteemaliste rakendusuuringute tulemusi.
Konverentsil tutvustatakse mitmeid Eestis läbi viidud rakendusuuringute tulemusi: milliseid vigu teevad vanemad laste turvavarustuse kasutamisel, kuidas mõjutavad eestlasi antibiootikumiresistentsed bakterid, milline on naaskelsabade esindatus Eesti lasteaedades, kui täpsed on patsientide lähiuuringute seadmed, näiteks glükomeetrid jne.
Lisaks räägitakse  patendi saanud mehhanoteraapilisest seadmest ja mõõtmise meetodist ning sellest, kuidas tänu sellele leiutisele saavad survetundlike komponentidega retuusid mõjutada x-jalgsete laste jalgu. Samuti on teemaks kutsekuvand ja kutse põhiväärtuste uuringud.. Konverents toimub Eesti Rahva Muuseumis, täpsem informatsioon siin.
Konverentsile järgneb juubelipidu kõrgkooli õppehoones, kuhu oodatakse lisaks kõrgkooliperele ka vilistlasi ja koostööpartnereid, kokku üle 800 inimese.
Tartu tervishoiu kõrgkool tähistab sel nädalal 205. aastapäeva.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!