TTÜ ja IT-kolledž sõlmisid ühinemisleppe

16. nov. 2016 Eesti infotehnoloogia kolledž - Kommenteeri artiklit

Täna allkirjastasid Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) rektor akadeemik Jaak Aaviksoo ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) juhatuse esimees Erki Urva lepingu, mille kohaselt TTÜ ja IT-kolledž 2017. aasta 1. augustil ühinevad.

Ühinemise eesmärk on tõsta õppetöö kvaliteeti ning suurendada IKT-eriala lõpetajate arvu. Õppekavade arendusse kaasatakse erasektor, et ülikoolis õpetatav vastaks tööturu vajadustele. Ühiselt arendatakse välja õppekavad, milles on kolledži rakenduslikkus ja paindlikkus ühendatud TTÜ teadusliku võimekusega.

Kolledži praegused tudengid saavad lõpetada oma õpingud seniste õppekavade alusel. IT-kolledži kaubamärk säilib, kolledž hakkab kuuluma TTÜ IT teaduskonna koosseisu. IT-kolledž jätkab täiendus- ja ümberõpet.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!