TTÜ Mektory koolinoorte äriideede konkursi Bright Minds avaüritusel osaleb ligi 400 ettevõtlushuvilist õpilast

24. nov. 2016 TTÜ Mektory - Kommenteeri artiklit

Täna annab Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory tehnoloogiakool koostöös Swedbankiga avalöögi koolinoorte äriideede konkursile Bright Minds. Avaüritusel osaleb ligi 400 ettevõtlushuvilist noort üle Eesti, et õppida start-up-maastiku edulugudest ja genereerida juba ka esmaseid ideid. Päeva juhib Mihkel Raud.

Bright Mindsi avaüritusel jagavad oma kogemusi möödunud aastal konkursist edukalt osa võtnud meeskonnad Jalgratas Nutikaks ja EZ-Office. Vestlusringis arutlevad start-up-ettevõtte asutamise üle idufirmade Reverse Resources, SprayPrinter ja Shipitwise esindajad. Päeva lõpetavad ideede genereerimise töötoad. Sotsiaalmeediahuvilistele räägivad valdkonnagurud Martti Hallik ja Kairi Killing sellest, kuidas oma brändi sotsiaalmeediaga üles ehitada.

Avaüritusele järgneb neljakuuline koolitusprogramm Hiiu- , Pärnu- ja Jõgevamaal ning Ida- ja Lääne-Virumaal. Igas maakonnas toimub neli koolituspäeva, mis keskenduvad ideede genereerimisele ja meeskonna moodustamisele, turu ja sihtrühma analüüsile, müügi- ning turundusteemadele ja oma idee esitlemisele. Koolitustele on oodatud osalema noored üle Eesti.

Märtsi lõpus ootab TTÜ Mektory tehnoloogiakool konkursil osalevate meeskondade äriidee kirjeldust ühel A4-l koos videotutvustusega. Laekunud ideedest valib žürii välja 20 finalisti, kes saavad oma ideed esitleda finaalis 21. aprillil 2017. Osalemisele vanusepiirangut ei seata. Kõik täies mahus koolitusprogrammi läbinud ja tähtajaks konkursitööd esitanud noored saavad soovi korral ka TTÜ tunnistuse. Konkursi auhinnafond on üle 8000 euro.

Swedbanki rahaasjade teabekeskus paneb konkursil välja eriauhinna ideele, mis muudab lihtsamaks igapäevase rahaasjade korraldamise, olgu selleks siis planeerimine, säästmine, eelarve pidamine, investeerimine või vastutustundlik finantskäitumine

Bright Mindsi avaüritus toimub Tallinnas TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory (Raja 15).

Lisainfo konkursi kohta siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!