TTÜ Mektory tehnoloogiakooli tunnustati riikliku teaduse edendaja auhinnaga

28. nov. 2016 TTÜ Mektory - Kommenteeri artiklit

Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory tehnoloogiakool pälvis Eesti teaduse populariseerimise peaauhinna kategoorias „Tegevused / tegevuste sarjad teaduse ja tehnoloogia populariseerimise eest”. Auhinna kaasnes riiklikult tunnustatud teaduse populariseerija märk.

TTÜ innovatsiooni ja ettevõtlussuhete prorektor Tea Varrak kinnitas, et ehkki tehnoloogiakool on tegutsenud alles kolm aastat, on nende tegevus iga aastaga järjest populaarsem ning sellele on tugeva pinnase loonud TTÜ pikaajaline töö järelkasvuga. „TTÜ Mektory tehnoloogiakooli tegevuste ampluaa on lai ja see võimaldab kaasata eri vanuses ning erinevate huvidega noori. Töötubadesse tulevad valdavalt õpilased tervete klassidega, kursustel omandavad noored süvendatud teadmisi,” kirjeldas Varrak vaid mõnda aspekti tehnoloogiakooli tegevustest.

Kolme aastaga on TTÜ Mektory tehnoloogiakooli kursustes, töötubades, tehnoloogialaagrites jt tegevustes osalenud ligi 45 000 noort. Ainuüksi tänavu on tegevustest osa saanud enam kui 15 000 noort.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!