TÜ Narva kolledžil on külas Zaporižžja riikliku ülikooli delegatsioon

10. nov. 2016 TÜ Narva kolledž - Kommenteeri artiklit

6.‒11. novembrini on Eestis õppereisil Zaporižžja riikliku ülikooli delegatsioon. Õppereis toimub TÜ Narva kolledži ja Zaporižžja riikliku ülikooli koostööprojekti raames eesmärgiga tutvuda Eesti kogemustega mitmekeelse haridusmudeli ning uute õpetamismetoodikate rakendamisel. 9. ja 10. novembril on delegatsioon Narvas.

Õppereisi alguses tutvuti Tartu ülikooli Pedagogicumis haridusuuenduskeskuse tegevusega ning haridus- ja teadusministeeriumis Eesti üldhariduse korraldusega nii eesti kui ka vene koolides. Lisaks külastati Miina Härma gümnaasiumit ja teel Narva Jõhvi gümnaasiumit ning osaleti õppeprogrammis AHHAA teaduskeskuses, et lähemalt näha nii koolitööd kui seda toetava mitteformaalse õppe võimalusi.

Narvas keskendutakse kahe päeva jooksul kolledži tegevuste tutvustamisele ning projektiga seotud edasiste tegevuste planeerimisele, samuti külastatakse Narva Vanalinna riigikooli.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!