„TV 10 olümpiastarti” alustab taas

3. nov. 2016 Eesti kergejõustikuliit - Kommenteeri artiklit
Käina kooli-Emmaste põhikooli ühendvõistkond. Foto: Ülo Josing (ERR)

Käina kooli-Emmaste põhikooli ühendvõistkond. Foto: Ülo Josing (ERR)

Algas koolivõistkondade registreerimine „TV 10 olümpiastardi” 46. hooajale. Eesti kergejõustikuliit ja Eesti rahvusringhääling ootavad kõiki kuni 14-aastaseid noori oma talenti avastama. Koolivõistkondade registreerimine legendaarse noorte kergejõustikusarja TV 10 Olümpiastarti 46. hooajale kestab 20. novembrini.

Maakondlikud eelvõistlused algavad üle Eesti 1. detsembril ning esimene vabariiklik etapp toimub 10. detsembril Tartus. „TV 10 olümpiastardi” 46. hooaeg kulmineerub mitmevõistluse finaaletapiga 13. ja 14. juunil 2017. aastal Kärdla staadionil.

Eelmisel hooajal võitis koolidevahelise võistluse I grupis Rakvere reaalgümnaasiumi võistkond (treenerid Sirje Kiviaru ja Jaak Vettik), edestades Valga põhikooli ja Viljandi Kesklinna kooli. II grupis saavutas esikoha Parksepa keskkooli võistkond (treenerid Sirje Hütt ja Valeri Holodnjakov), teiseks ja kolmandaks tulid ühendvõistkonnad Käina kool-Emmaste põhikool ning Osula põhikool-Sõmerpalu põhikool. Esikolmikusse tulnud koolivõistkondi toetatakse 350–1000 euroga ja auhindadega.

Registreerimiseks tuleb saata täidetud võistkondade registreerimisleht (http://www.ekjl.ee/tv10os/voistlussarja_info) e-aadressil reg@ekjl.ee.

Lisainfo „TV 10 olümpiastardi” kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!