Uus haridusminister on Mailis Reps

24. nov. 2016 - Kommenteeri artiklit

Eilsel riigikogu istungil astus ametivande andmisega ametisse uus valitsus eesotsas peaminister Jüri Ratasega. Haridus- ja teadusminister on Mailis Reps, kes oli samal ametipostil ka 2002–2003 ja 2005–2007.

Valitsuse koosseisu kuuluvad veel ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, justiitsminister Urmas Reinsalu, kaitseminister Margus Tsahkna, keskkonnaminister Marko Pomerants, kultuuriminister Indrek Saar, maaeluminister Martin Repinski, majandus- ja taristuminister Kadri Simson, rahandusminister Sven Sester, riigihalduse minister Mihhail Korb, siseminister Andres Anvelt, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ning välisminister Sven Mikser.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!