Valga keelekümblustöö sai tunnustuse

15. nov. 2016 Valga linnavalitsus - Kommenteeri artiklit

Keelekümbluskonverentsil 10. ja 11. novembril tunnustati parimaid keelekümblusprogrammiga liitunud asutusi. Sel aastal noppis Valga linn mitmeid auhindu, nii lasteaed Pääsuke kui ka Valga Priimetsa kool said sihtasutuselt Innove kvaliteediauhinna „Keelekümblusasutus 2016 personali juhtimise valdkonnas” ning Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rantsi tunnustati keelekümblussõbra aunimetusega. Kvaliteediauhind koosneb tunnistusest ja tunnusmeenest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!