9. väärtuskasvatuse konverents analüüsib koolielu igapäevaseid valikud

8. dets. 2016 - Kommenteeri artiklit

Haridusteadlased ja -praktikud uurivad homme, 9. detsembril toimuval Tartu ülikooli eetikakeskuse väärtuskasvatuse konverentsil, millised on koolielu väärtusvalikud, millega kooli- ja lasteaiapered iga päev kokku puutuvad. Silmapaistvaid koole ja lasteaedu tunnustatakse teadliku väärtuskasvatusega tegelemise eest.

9. väärtuskasvatuse konverentsi „Koolielu väärtusvalikud“ kava leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!