Electroluxi rahvusvahelise disainivõistluse peaauhinna võitis EKA tootedisaini tudeng Hannes Lung

6. dets. 2016 Eesti kunstiakadeemia - Kommenteeri artiklit

Eesti kunstiakadeemia tootedisaini osakonna tudeng Hannes Lung võitis rahvusvahelise disainikonkursi Electrolux Ideas Lab. Iga-aastasel Electroluxi korraldataval võistlusel otsitakse tulevikku vaatavaid uuenduslikke ideid. Selle aasta teemavalik keskendus tervislike ja säästlike toitumisharjumuste visioonidele, mis koondas ühtse suuna taha mõtlejaid üle ilma.
Finaali jõudnud 50 idee ja 27 riigi hulgast valiti nii rahva kui ka žürii hääletuse tulemusel võitjaks Eesti tudengi idee WatchYourself. Nutikell, mis aitab poes teha tervislikke valikuid, püüdis žürii tähelepanu põhjalikult läbitöötatud kontseptsiooniga.
Auhinnaks saab Hannes Lung 10 000-eurose rahapreemia kõrval erialastele unistustele vastava reisi Stockholmi, kus ürituse korraldaja organiseerib kohtumisi sealsete uuendusmeelsete mõtlejatega.
Võitja väljakuulutamise video
Hannes Lungi idee video
WatchYourselfi idee kirjeldus inglise keeles


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!