Galerii: Niguliste muuseum üllatas tänavu Tallinna moodsaima jõulupuuga

16. dets. 2016 - Kommenteeri artiklit

Keskaegses kirikuhoones asuva Niguliste muuseumi kuuske kaunistab interjööridisainifirma Shishi uusim jõuluehetekollektsioon, mis on inspireeritud Bernt Notke „Surmatantsust” ja Niguliste kirikust.

img_5286


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!