Haridus- ja teadusministeerium esitleb homme uut aastaanalüüsi

1. dets. 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ning ministeeriumi analüüsiosakonna juhataja Aune Valk tutvustavad homsel pressikonverentsil uut aastaanalüüsi, mis annab ülevaate ministeeriumi vastutusvaldkondade arengust ning väljakutsetest.

Aastaanalüüs annab detailse ülevaate haridus- ja teadusministeeriumi vastutusvaldkondade arengutest: mis on hästi, mis oodatud piirides ning kus näeme probleeme.

Tänavune aastaanalüüs on uudne, sest keskendub lisaks üldisele analüüsile ka seitsmele haridusvaldkonna kriitilisemale teemale, mille kohta on valminud ulatuslikumad analüüsid.

Detailsemates analüüsides käsitletakse järgmisi teemasid: madala haridustasemega noored; õpetajaameti atraktiivsus; põhikoolijärgsed haridusvalikud; täiskasvanute osalus elukestvas õppes; eesti keelest erineva emakeelega põhikoolilõpetajate eesti keele oskus; soolised lõhed hariduses ning võrdne ligipääs kvaliteetsele haridusele ja tõhus hariduskorraldus.

Pressikonverents toimub reedel, 2. detsembril HTM-i Tallinna esinduses Tõnismägi 11 ning kell 12. Palume oma tulekust anda eelnevalt anda eelnevalt teada: info@hm.ee või telefonil 53400736.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!